El Priorat

Sortida al Priorat. Terra de boscos, corves i vins. Bona terra i bona gent! Cap de setmana perfecte. Vam passejar per tota la comarca. A peu i amb el cotxe. Bona, molt bona companyia i bona estada a Vilella Alta.-------------------Preciosos turons i serralades amb masies dedicades a la pagesia. El ví té una presència constant vagis on vagis

Grans exensions de vinyes i més vinyes. Ceps ben treballats, ben pentinats i afileratsTerres fèrtis i ben treballades que donen un vi excel·lent. Amb grau i cos.

L'aigua hi té una presència singular. A vegades - molt poques vegades - fins i tot no deixa entrar als pobles tallant el pas. 


Apropar-se a les vinyes i mirar les formes que han anat agafant els ceps després de diferents podes.

Apropar-se a les bodegues per escoltar com va tot plegat. Per provar bon vi, per triar alguna ampolla...


Espais museu que ens mostren estris i maneres de fer d'abans.


A Ulldemolins vam gaudir de la fira de la truita amb suc. Cassoles i cassoles de truites d'espinacs amb suc.La imaginació al poder!. I la gent esperava ansiosa amb els seus tiquets el moment de poder endur-se'n una racció a casa per dinar.

Nosaltres vam dinar a gust, molt a gust al casal del poble. Alguns inevitablement vam demanar també un plat de truita amb suc. S'havia de provar!