Tres desitjos...

Tres desitjos per a les nostres vides.
Tres desitjos projectats a l'infinit en un sol impuls: Salut, saviesa i harmonia.

Salut per poder gaudir d'una vida de qualitat. Qualitat necessària per poder submergir-nos sàvia i harmònicament en l'apassionant experiència de la vida.

Saviesa per poder seguir explorant el món que ens envolta. Per fer-nos preguntes i trobar respostes que ens ajudin a entender qui som i esdevenir mes humans.

Harmonia per sentir de tant en tant que tot encaixa calmadament i serena en la nostra vida. I que aquest encaix ens envaeix de sensacions de benesar el més properes possible a la felicitat.

Arribat als seixanta, com als cinquanta, als trenta... no puc per menys que seguir sentint un immens sentiment de gratitud i benestar pel molt de bo que he viscut i he aprés. Per la immensa sort d'haver compartit experiències, projectes, pensaments i emocions amb qui he conviscut des que vaig néixer fins avui mateix. Tot un privilegi.

I l'aventura continua. Seguirem explorant i compartint.

-----------------------------



Paisatge d'hivern a l'Urgell de secà prop de Montclar. Itineraris trencats que donen pas a nous camins. Tot és possible encara, queda tant per fer, per viure...


Detall entre boixos. La meravella del món diminut que ens envolta és impressionant i inesgotable en formes, colors, textures i ambients.