Carreretes

Hem anat a buscar carreretes. Cap de setmana complet. Darreries del mes de maig i resulta que anem a per bolets... moixernons i carreretes. A per bolets i a per una fabulosa paella. No es pot demanar més... bons amics, indrets fabulosos i cistells plens de bolets.

----------------Una vall preciosa, un dia de darrers de maig preciós... no us diré pas el lloc exacte!Amb pobles petits i amagats ...amb esglésies també petites que marquen el pas del temps...
Apa doncs, a la caça de la carrereta!. Camina que caminaràs... I la cerca comença. Les primeres no tarden a caure als cistells!Les carreretes són això... fils llargs i preciosos de bolets que et diuen: vine!, vine!!Ja poden amagar-se, ja!La paciència i la mirada atenta al terra ens fan oblidar que el temps amenaça pluja!Que tenim companyia i un paisatge preciós...I només veiem carreretes que passem eufòrics als nostres cistells.Com un pom que sap greu de desfer...Precioses, no?. Un ja pensa la patxoca que faran a la paella amb un mica d'all i oli, una bona truita...I la cacera continua pacient fins a omplir galledes. Xops, però contents!Aquesta és una mostra de part de la collita!Del cistell al plat. Ben netes i a preparar-les per dinar.Del plat a la paella...I de la paella a la taula!Faran companyia a l'altra fenomenal paella que tancarà la sortida.Mmmm! Feta a mà!. Amb ganes i mètode!
Salut i companyonia. Un dia rodó!

2 comentaris:

Mercè ha dit...

Les carreretes han estat l'excusa per compartir uns dies amb bons amics i amigues. La natura ho afavoreix despertant emocions i sensibilitats que sovint queden amagades emmig de les precipitacions del quefer quotidià. Mercè

Rosa de Lleida ha dit...

He descobert aquesta pàgina de casualitat i m'heu fet passar una estona molt agradable veient les vostres imatges. Gràcies!!!!